HOTELL- OCH
TURISMPROGRAMMET

Anmäl ditt intresse senast den 1 september. Begränsat antal platser!

Det första steget mot din framtida karriär.

Är du nyfiken på vilka yrkesmöjligheter som finns inom Hotell & Turism? Utforska dina framtida karriärsval tillsammans med Almåsgymnasiet och representanter från besöksnäringen under en eventdag på Hotell Scandic Plaza i Borås.

Välkommen till en rolig, informativ och fartfylld dag på Hotell Scandic Plaza. Under eventdagen ”Hela världen som arbetsplats” får du titta närmare på de karriärsmöjligheter som finns och hur Hotell & Turism kan ta dig steget närmare ditt drömyrke. Här blandas information med att du praktiskt får testa på branschen, t.ex. genom att blanda och dekorera drinkar, göra en hotelldukning samt se och prova på arbetet i reception, spaavdelning och hotellrum. Du får träffa personer som jobbar inom branschen och under dagen bjuds det även på tävlingar, fika och goodiebags.

Hotell- och turism handlar om att skapa upplevelser för andra, att jobba där saker händer och där människor vill vara. Det är en bred bransch med en mängd möjliga yrken, allt från hotellreceptionist och reseledare till flygvärdinna, eventmanager eller kommunikatör. Det är också en internationell bransch som skapar möjligheter till en internationell karriär och hela världen som arbetsplats. Programmet innefattar en hel del praktik och nätverksmöjligheter och förbereder dig för att direkt efter avslutad utbildning kunna ta steget ut i arbetslivet, samtidigt som du blir väl förberedd för fortsatta studier såväl inom Sverige som utomlands.

Var? Hotell Scandic Plaza, Borås

När? 29 september kl. 14-17