jun 2020

Vilka underbara studentdagar det blev!

Med sol och ljumma vindar, glada och förväntansfulla studenter och väntande anhöriga blev studentdagarna precis så bra som vi hade hoppats!

Tidigare har alla elever samlats samtidigt i skolan för att fotograferas, mingla få betyg och ha en traditionsenlig avslutning i aulan innan de släpps ut klassvis en efter en.

I år blev studenten annorlunda, men absolut inte sämre. Eleverna kom klassvis till skolan med en timmes mellanrum fördelat under två dagar. De fotograferades, fick betyg och stipendier, lite mat och bubbel och en digital underhållningsdel med sång, musik, tal och avslutningsvis studentsången innan de fick springa ut till framtiden och vuxenlivet.

Det har varit en ära att få lära känna er och ha er hos oss i tre år. Vi önskar er alla ett stort lycka till!
Lärare och övrig personal på Almåsgymnasiet

Fler bilder från Studenten 2020