maj 2020

Välkommen till årets studentfirande på Almåsgymnasiet

Det blir ett annorlunda firande i år! Vi vill att du som ska ta studenten ska få bästa möjliga avslutning, så vi ska göra allt vi kan för att det ska bli en så fin examen som möjligt!

Du bjuds in till en avslutning som innehåller både fotografering, avslutnings-ceremoni, skål i bubbel och avslutas med mösspåtagning samt utspring.

På Almåsgymnasiet sker avslutningen klassvis med utspring under 11 eller 12 juni. Schema publiceras i PingPong och skickas även via Pim till dig.

Du får bjuda in två personer (som är friska) som får komma till skolgården där utspringet sker. Obs! I år har vi utspring från två olika entréer så håll koll i schemat vilken entré din klass springer ut ifrån.
Övrig familj och vänner får vänta på annan plats.

Av respekt för dem som du kan möta denna dag – tänk på att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

OBS! Ingång sker endast via huvudentrén 10 min innan utsatt tid.

Om Folkhälsomyndigheten eller andra myndigheter kommer med nya råd, anvisningar, riktlinjer eller rekommendationer kan vår planering inför studentavslutningen komma att ändras.