jan 2020

Elever och föräldrar bjöds på en Andra Chans!

I tisdags kväll öppnade vi skolan för nyfikna elever och deras föräldrar som står inför gymnasievalet. De bjöds på middag och information om skolan och våra olika program.

Almåsgymnasiets Öppet Hus i november är en succé varje år med vår stora mässa i idrottshallen. Men alla har inte möjlighet att vara med på detta event, och efterfrågan om ytterligare ett tillfälle att besöka skolan har vuxit fram.
Så då skapade vi Andra Chansen – en öppet hus-kväll i mindre skala. En VIP-kväll där deltagarna bjöds på middag komponerat och serverade av elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet åk 2.

Efter middagen öppnade vi återigen dörrarna för ett efterinsläpp och alla fick information om just det program man var intresserad av och därefter bjöds de som ville på en rundvandring på skolan.

TACK till alla som kom, det var riktigt trevligt att få träffa er. Hoppas vi ses till hösten!