nov 2014

Besöksdagar på Almåsgymnasiet

Tisdag, onsdag 18-19/11, är det återigen besöksdagar på Almsågymnasiet. Alla åk 9-elever som vill veta mer om skolan och våra program, träffa elever och lärare är välkomna på en halvdags informationsträff. Antagningsenheten samordnar besöken och eleverna har fått bestämma vilka skolor de vill besöka.

Först får eleverna en presentation av alla skolans program, sen får de välja två program att titta närmare på.
Almåsgymnasiets ambassadörer guidar och tar hand om åk 9-eleverna på allra bästa sätt. Programmet startar kl 9:30 eller kl 12:30.

18/11 Välkomnar vi elever från Svenljunga, Erikslundskolan, Sandgärdskolan, Borås Kristna skola och Engelska skolan.
19/11 Välkomnar vi elever från Bodaskolan, Bollebygdskolan, Fristad, Daltorp Tullen och Lyckeskolan.

ÖPPET HUS tisdag 20 januari 2015. Då är alla, både elever och vårdnadshavare välkomna!