stjärnKLART

Lunch & gourmetmat av högsta klass

Testa våra ambitiösa elevers mat på restaurang Stjärnklart! Menyn varierar med årstiderna och innefattar såväl husmanskost som gourmetmat av högsta klass. Restaurangen är i regel öppen under lunchtid torsdag och fredag. Exakta dagar och tider hittar du här. Vi rekommenderar att du bokar bord några dagar i förväg på 033-35 77 51. Vi svarar i telefon när restaurangen är öppen.

salong HIMLAKLIPPET

Våra frisörer behandlar dig som en stjärna

Salong Himlaklippet vänder sig till dig som vill ha en snygg frisyr och bli inspirerad av det senaste inom hårmode. Salongen har öppet torsdagar och fredagar (med några undantag). Vi tar emot drop-in-kunder i mån av tid, men säkrast är att boka på 033-35 78 07. Vi svarar i telefon när salongen är öppen. Mer info hittar du här.

sjunde HIMLEN

Bageriet med mumsiga mästerverk

Hos oss kan du bland annat köpa färskt bröd, fantastiska bakelser och goda, festliga tårtor. Öppettiderna varierar, gå in här eller slå en signal på 033-35 34 78. Vi svarar i telefon när butiken är öppen.

stjärnBLOMSTER

Blomsterbutiken med stjärnglans i varje bukett

Vår butik har en härlig mix av vackra arrangemang, minimalistiska buketter och inredning för alla smaker. Här hittar du alltid vackra blomsterarrangemang för olika händelser i livet! Här hittar du våra öppettider och du når oss på 033-41 59 48. Vi svarar i telefon när butiken är öppen.

superstar STYLING

När du vill vara ditt vackraste jag

Känner du för att bli extra fin till vardags, inför en fest, ett bröllop, en fotografering eller bara för att du har lust? Här blir du omsorgsfullt omhändertagen av våra stylistelever som praktiserar sina kunskaper om professionell makeup, hårstyling, fransförlängning och manikyr. Våra öppettider hittar du här och du når oss på 033-35 54 78. Vi svarar i telefon när salongen är öppen.