Feb 2018

Snart är det dags för UF-mässa på Åhaga

14-15 mars är det UF-årets största och roligaste evenemang – Entreprenörskap på riktigt 2018. Då samlas hundratals utställande UF-företagare från hela Älvsborgsregionen på Åhaga i Borås för två fartfyllda dagar. Almåsgymnasiet har ca 40 utställande företag, från flera olika program.

Förutom att bygga sin monter och sälja sina produkter eller tjänster, så har eleverna även möjlighet att tävla i olika kategorier bland annat Årets UF-företag, Årets produkt, Årets säljare, Årets Monter m fl.

2016/17  fick Almåsgymnasiet utmärkelsen ”Årets UF-skola” bland annat för att vi strategiskt och långsiktigt arbetar med UF. Tack vare att både elever, lärare och skolledare har ett stort engagemang i arbetet har det lett till att snart samtliga program på skolan driver UF-företag.

Öppettider:
Onsdag 14 mars kl 17.00-20.00