Okt 2017

Vill du skugga en klass?

Vill du testa och se hur det är att gå på något av våra program? Då kan du välja att skugga en klass.

Det innebär att du får följa med en klass på deras lektioner under en dag. Några elever från klassen tar lite extra hand om dig under dagen, ser till att du hittar och hänger med på alla lektioner. Du äter självklart mat tillsammans med klassen i vår matsal.

• Först kontaktar du den programsamordnare som ansvarar för det program du är intresserad att följa. Ni gör upp vilken dag som passar bäst och gör upp var och när eleverna ska möta upp dig.
  • Därefter måste du kontakta din klassföreståndare eller SYV´are på din skola så de kan ge dig ledigt den aktuella dagen.
    Kontaktuppgifter till programsamordnare samt schema för skuggtider

Välkommen!

SCHEMA för skuggtider

BARN- OCH FRITIDSPROGRAMMET simon.rudback@edu.boras.se