Jun 2017

Stolta studenter har gått ut gymnasiet

Grattis alla studenter!!
Efter tre års studier har eleverna nu tagit studenten. Dagen började med samling i klassrummet. Därefter blev det fotografering, mingel med mat o dryck i cafeterian, för att sen fortsätta i aulan med avslutningsceremonin.

Många stipdendier delades ut till elever som nått olika mål. En del för bästa studieresultat, andra för att de varit en inspiration för andra eller klassens bästa kompis. Rektor Kristina Brink höll avslutningstalet och beodrade mösspåtagning. Lärarna bjöd också på en del sång och överraskningar som gillades högljutt.
Nu väntar ett sommarlov och till hösten är det dags att jobba inom de yrken de valt för sin framtid. Många elever väljer också att studera vidare på YH, högskola eller universitet.

Alla vi på skolan är glada att ha haft just er som elever under dessa tre åren. Vi säger grattis och önskar er all lycka i framtiden!

Mer bilder och filmer på skolans facebooksida: almåsgymnasiet